Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΘΑΥΜΑ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ...ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΛΑ..





Το παρακάτω Θαύμα του Αγίου Νεκταρίου είναι μια επώνυμη μαρτυρία μιας αναγνώστριά μας από την Αυστραλία της κ. Ματίνας Αντωνίου. Είναι μια μαρτυρία ζωντανή για να συνειδητοποιούμε ότι ζωντανός είναι και άγιος. Πάντα να πρεσβεύει και να μας στηρίζει παρά της αναξιότητας μας.

Ειλικρινά με συγκίνησε το παραπάνω βίντεο και ηρθε στη μνημη μου η δικη μου εμπειρια πριν 40 χρονια. Ειχα μεινη εγκυος στο 2τερο παιδι και απο τους πρωτους 2 μηνες ειχα αιμοραγια καθημερινα.Επισκεφτηκαμε γιατρους και ο τελευταίος γιατρος μου ειπε θα σου δώσω αυτα τα αθώα χαπάκια ελπίζω μα σταματηση η αιμοραγια. Εκείνο το βράδυ μας επισκέφτηκε η ξαδελφη του συζηγου μου με τον συζηγο της.Πιστευω πως ηταν μεσα στο σχεδιο του ΘΕΟΥ γιατι αλλαξε η ζωη μου απο εκεινο το απογευμα.Οταν τους ειπα τα καθεκαστα με την υγεια μου ,αμεσως μου λεγει η ξαδελφη του αντρα μου να το ταξω στον Αγιο Νεκταριο.Εγω δεν ειχα ιδεα για αυτο τον Αγιο και μαλιστα της λεγω ποιος ειναι τουτος και πως δεν τον ξερω καθε τοσο ολο Αγιους κανουνε??και μου λεγει μη μιλας ετσι δεν κανει.Γιατι και εγω ειχα προβλημα και γι αυτο το εταξα το Νεκταριο μου στον Αγιο Νεκταριο.

Οταν εφυγαν και εγω τα συνηθισμενα πηγα στο μπανιο να πλυθω και τωρα τι να σας πω αυτο που μου συνεβη η καλυτερα αυτο που ενοιωσα δεν το εχω ξανανοιωση.Με δακρυα και με πιστη και με μια αλοκοτη ανατριχιλα να με διαπερνα λεγω . Αγιε Νεκταριε εαν πραγματικα υπαρχεις κανε με καλα και το παιδι ειναι δικο σου.Θα βαλω το ονομα σου η αγορι ειναι η κοριτσι.Απο εκεινη τη στιγμη δεν ξαναειδα αιμα και οταν πηγαινα για εξετασεις στο νοσοκομειο ουτε καν αναφερα το γεγονος ,τοσο μεγαλη ητανε η πιστη μου στον Αγιο Νεκταριο που δεν περιγραφεται. Αφου με παροτρυναν οι συγγενεις να πω αυτα που περασα για να με προσεχουν πιο καλα οι γιατροι αλλα εγω δεν ηθελα να ακουσω .Ειχα μεγαλη πιστη στον Αγιο !!!!Και οταν γενησα σε δημοσιο νοσοκομειο μαλιστα τοσο γρηγορα και καλα δεν προλαβε ναρθη ο γιατρος μονο με τη νοσοκομα !!Και ηρθε ενα υγιεστατο αγορακι !!

Και το ονομα αυτου Νεκταριος!!!Πηγαμε στην Αιγινα και προσκυνησαμε και οταν αργησα και εγω να ακουσω το χτυπο με το μαγκουρακι του Αγιου στενοχωρημενη εφυγα μεχρι την πορτα
και μετα επιστρεφψω και λεω Αγιε Νεκταριε ηρθαμε απο πολυ μακρυα απο την Αυστραλια δε φευγωμε αν δε σε ακουσουμε και αυτο ηταν .Ακουσε την παρακληση μας και φυγαμε χαρουμενοι απο τη Μονη του !!!Διαβασα το βιβλιο του και προσπαθω να διαβαζω και την παρακληση του !Μεγαλη η χαρη του και σας ευχαριστω που μου δωσατε αυτη την ευκαιρια με το να κοιταξω το παρα πανω βιντεο ,να μοιραστω τη δικια μου εμπειρια!!
Ονομαζομαι Ματινα Αντωνιου κατοικος Αυστραλιας!!Εγραψα και το θαυμα μου σε τετραδιο στο μοναστηρι του Αγιου Νεκταριου οταν πηγαμε αλλα δεν ξερω εαν εχει εκδοθει !

Σχόλιο στο : Οι χτύποι στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου