Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ....

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 17 ΕΤΩΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΡΑΜΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΙΚΟΣ...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑΥΡΟΣ!!!
...
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!!!

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΔΩΣΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΙΣ 25/6/2012,ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ!!!
 
 
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΘΕΟΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ,ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

ΟΜΩΣ......Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΒΑΠΤΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ....ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΑΓΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ,ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ .

ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ 300000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ...ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 25/6/2012---22.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΠΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου